Utilitzam cookies per millorar, analitzar les conexions i mostrar publicitat. Si continues, acceptes l'us. Més informació aqui. close

Una tradició familiar

__________

Tot va començar el 1896, quan Gabriel Riera, el primer d'una saga de teixidors, va posar en marxa uns telers en un petit taller al poble de Biniamar.Aquest petit taller va romandre a Binimar fins aproximadament 1940, traslladant-se després a Lloseta, localitat veïna, concretament a la casa nº50 del Carrer Major. Aquesta vella casa ha acollit el taller i la botiga de l'empresa des de llavors. A l'endinsar-se en ella, el visitant es deixa envoltar per aquesta sensació reconfortant que proporciona el reprendre contacte amb el passat i les coses senzilles: aquesta casa, amb els seus telers centenaris i el seu terrat amb madeixes assecant al sol, és un viatge als orígens de un ofici.

Cada tela segueix els procediments heretats de generacions anteriors, i són fruit de l'esforç de tots els membres. Cada un d'ells, en el seu moment ha contribuït que l'ofici i la tela #IkatFromMallorca, segueixin vius i continuïn la seva evolució, en un marc que respecta les qualitats que l'han convertit en l'emblema de la Mediterrània.


Ens esforcem a respectar les qualitats úniques i mediterrànies de les nostres teles, i la nostra missió és la mateixa dels nostres inicis: crear un producte fidel als seus orígens i preservar els valors que regeixen el nostre ofici.