Utilitzam cookies per millorar, analitzar les conexions i mostrar publicitat. Si continues, acceptes l'us. Més informació aqui. close

Projecte Workshop

________________


Benvinguts al nostre laboratori de proves,
projectes de col·laboració i de desenvolupament.

El nostre compromís amb la qualitat i la tradició va més enllà de la fabricació artesanal de teixits a Mallorca amb processos transparents i cuidant de la nostra gent per preservar el llegat familiar.

Creiem en la innovació com a motor de l'artesania, sabent que només així projectarem el nostre llegat cap al futur.
Per això, hem reconvertit el nostre antic taller de Lloseta en un Workshop que estarà destinat a proves i realització de petits projectes de col·laboració que requereixen una gran inversió en temps, saber fer i desenvolupament però que no suposen volum. D'aquesta manera, alimentarem el nostre catàleg amb noves propostes i podrem atendre requeriments específics de dissenyadors i empreses que busquin un desenvolupament únic.Novetats


Col·laboracions


Exposició "Flàmules" i Miquel Barceló

Exposició al Casal Solleric, organitzada pel Govern dels Illes Balears i Enterprise Europe Network, amb la col·laboració del Casal Solleric i l'Ajuntament de Palma. Novembre 2009 - Gener 2010.

El projecte Flàmules, que va comptar amb l'empara de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia del Govern dels Illes Balears, va consistir en una exposició sobre la història i evolució de les "teles de llengües" a Mallorca. S'hi analitza l'origen i difusió d'aquest tipus d'ikats, especialment el seu desenvolupament a Mallorca, on es van denominar "llengües", a través d'un muntatge que combina l'exposició de peces antigues que encara es conserven, i l'aportació d'exemples dels tallers locals que encara les fabriquen, entre elles Teixits Riera.


“Miquel Barceló diseña un dibujo para un ikat que se expondrá en el Casal Solleric” (Diario de Mallorca, 13/11/2009)

Diario de Mallorca, 19/11/2009

Diari de Balears, 15/12/2009

Noticia en blog “Alta mar” 16/12/2009