Utilitzam cookies per millorar, analitzar les conexions i mostrar publicitat. Si continues, acceptes l'us. Més informació aqui. close

La nostra missió en I+D

__________


Apostem per la innovació i el desenvolupament, combinant la tradició heretada de l'artesania manual amb les noves tècniques i fibres emergents que resultin més còmodes i atractives per a les persones i respectuoses amb el medi ambient.


Apostem per la creativitat i la imaginació de la mà de nous dissenyadors explorant noves vies de creixement.
Som especialment sensibles amb el medi ambient, per això seguim pràctiques respectuoses que minimitzin la nostra empremta ecològica alhora que ofereixin uns teixits i productes naturals més amables amb les persones.
Fibres naturals

Les nostres teles es confeccionen a partir de cotó reciclat i lli 100% natural. Resulten còmodes, saludables i respectuoses amb el medi ambient i amb la teva pell.

Materials sostenibles

Substitució de pells animals per material tèxtil d'origen sostenible. Per a les bosses i els clutches hem substituït la pell animal que s'utilitzava tradicionalment amb un teixit fet d'un producte de rebuig natural, creat amb un baix consum d'aigua i un malbaratament de producció, que no conté químics nocius o productes d'origen animal.

Reciclatge

Separació de residus per al reciclatge (paper, orgànic i plàstics). Durant la producció a fàbrica som especialment curosos en la separació de residus per al seu posterior tractat i reciclatge a les plantes adequades.
Energies renovables

El 100% del consum elèctric de la fàbrica prové d'energies renovables.

Tints

Utilitzant tints que compleixen amb els estàndards més alts de la indústria.

Tractament dels residus

Depuració de residus líquids provinents de tintat del fil.