La nostra missió en R+D


Apostem per la innovació i desenvolupament, combinant la tradició heretada de l'artesania manual amb les noves tècniques i fibres emergents que resultin més còmodes i atractives per a les persones i respectuoses amb el medi ambient.


Apostem per la creativitat i imaginació de la mà de nous dissenyadors explorant noves vies de creixement.
Som especialment sensibles amb el medi ambient, per això seguim pràctiques respectuoses que minimitzin la nostra petjada ecològica alhora que ofereixin uns teixits i productes naturals més amables amb les persones.
Fibres naturals

Les nostres teles es confeccionen a partir de cotó orgànic i lli 100% natural. Resulten còmodes, saludables i respectuoses amb el medi ambient i amb la teva pell.

Materials sostenibles

Substitució de pells animals per material tèxtil d'origen sostenible. Per als nostres bosses i clutches hem substituït la pell animal que s'utilitzava tradicionalment amb un teixit fet d'un producte de rebuig natural, creat amb un baix consum d'aigua i baix malbaratament de producció, que no conté químics nocius o productes d'origen animal.

Reciclatge

Separació de residus per al seu reciclatge (paper, orgànic i plàstics). Durant la producció en fàbrica som especialment curosos en la separació de residus per al seu posterior tractat i reciclatge a les plantes adequades.
Energies renovables

El 100% del consum elèctric de la nostra fàbrica prové d'energies renovables.

Tints

Utilitzant tints que compleixen amb els més alts estàndards de la indústria.

Tractament dels residus

Depuració de residus líquids provinents de tintat del fil.